Οι Εκπαιδευτές Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής Αθήνας, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για την Οδική Ασφάλεια και συζήτησαν με τους θαμώνες του Warehouse 35 για την εξάλειψη του οδηγικού αναλφαβητισμού στην Ελλάδα. Η δράση πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του γυρίσματος του νέου spot για τα τροχαία δυστυχήματα που στη χώρα μας αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου για τους νέους. Στόχος των Εκπαιδευτών είναι η έμπρακτη και ουσιαστική συνεισφορά στη δημιουργία ασφαλέστερων δρόμων, χωρίς τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα. Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν υπάρχει συνεχής ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σε θέματα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, η οποία οφείλει να ξεκινά ήδη από την παιδική ηλικία.

Αήττητοι σύμμαχοι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ώστε να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν στην πράξη τι σημαίνει «οδηγώ με ασφάλεια και σέβομαι τη ζωή μου και τη ζωή των συναθρώπων μου»

Συντάκτης άρθρου :Γιαννούκας Χρήστος, Εκπαιδευτής Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής. Σύμβουλος Οδικής Ασφαλείας της Ένωσης Εκπαιδευτών Αθήνας